DANICA dun og fjer i høj kvalitet

Sover du godt?

Vi sover ca. 1/3 af livet og det er når vi sover, at vi blandt andet opbygger immunforsvaret og får ny energi til dagligdagen. Det er derfor en væsentlig faktor, at vi sover trygt og godt. Her er din dyne og din pude en vigtig faktor for en god nattesøvn. Ligesom vi som mennesker er forskellige, så er dyner og puder det også.

Hvorfor skal jeg vælge dun og fjer?

Fordelen ved dun og fjer, ud over at de er dejlig bløde, er deres unikke og naturlige egenskaber, som er med til at holder dig varm og samtidig regulerer fugten væk fra din krop.

Hvor får vi dun og fjer fra?

Vi går meget op i dyrevelfærd og derfor aftager vi udelukkende fjer fra europæiske slagterier og kun fra europæiske gæs og ænder. DANICA er medlem af EDFA, som er en organisation, der går ind for dyrevelfærd, så i kan sove trygt og godt med god samvittighed.

Forskel på dun

På billedet kan du se et stort og godt dun, som isolerer rigtig godt. Ved siden af det store dun ligger et mindre dun. Det er også kategoriseret som et dun, men på grund af størrelsen, isolerer det langt fra så godt, som det store dun.
Til sidst er ligger det som kaldes en småfjer. Småfjer isolerer ikke særlig godt, da de stort set ikke kan holde på luften, og dermed ikke isolerer.